Ser Parmigiano Reggiano tarty 100 g

Udostępnij na Facebooku

Ser Parmigiano Reggiano tarty 100 g
  • Ser Parmigiano Reggiano tarty 100 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,100 kg

Kod kreskowy: 8002226003362

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

sól

mleko

Wyprodukowano z surowego mleka

podpuszczka

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Oryginalny włoski ser twardy, tarty, D.O.P. (chroniona nazwa pochodzenia) min. 32% tł. w s. m.

Pozostałe informacje

Pakowany w atmosferze ochronnej.

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Przechowywanie

Przechowywać w temp.: +5°C (+/-3°C).

Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 183

Głębokość - 24

Szerokość - 155

Rodzaj opakowania

Typ - Torebka

Adres producenta

Zarpellon SPA
Via S.G.B. De La Salle 6,
Romano D'ezzellino (VI)
Nello Stabilmento di: Localita' Roncole Verdi 5,
Busseto (PR)

Adres zwrotny

PPH Temar Sp. z o.o. sp.k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl

Kontakt

PPH Temar Sp. z o.o. sp.k.

Adres kontaktowy

ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice

Kraj

Zapakowano w - Włochy

Kraj pochodzenia - Włochy

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano i pakowano we Włoszech

Adres internetowy

www.temar.pl

Adres dystrybutora

PPH Temar Sp. z o.o. sp.k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl

Wartości odżywcze

Wartości odżywczeWartość odżywcza w: 100 g
Wartość energetyczna1671 kJ/402 kcal
Tłuszcz (g)30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)20 g
Węglowodany (g)0 g
w tym cukry (g)0 g
Białko (g)32 g
Sól (g)1.6 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.