Ser Parmigiano Reggiano
Udostępnij na FacebookuPARMIGIANO REGGIANO - oryginalny włoski ser twardy wytwarzany od wieków zgodnie z tradycyjną, ściśle przestrzeganą recepturą. Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena i Mantua - to regiony, w których wytwarza się ten doskonały produkt. Proces produkcji jest restrykcyjnie nadzorowany przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano z siedzibą w Reggio nell´Emilia. Parmigiano Reggiano produkowane jest z mleka krowiego surowego, bez żadnych dodatków. Dojrzewa min. 12 miesięcy. Smak Parmigiano Reggiano jest pełny i wyrazisty.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 8002226007391
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko,
sól,
podpuszczka.
Marka
Temar
Dodatkowe informacje
Okres dojrzewania 20-24 miesiące.
Opis produktu
Oryginalny włoski ser twardy.
Pozostałe informacje
Minimalna zawartość tłuszczu w s.m. 32%
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +/-3°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Adres producenta
ZAPRELLON S.p. A.
Loc. Roncole Verdi, 5
43011 Busseto (PR)
Adres zwrotny
PPH TEMAR Sp. J.
ul. Tartaczna 34
40 - 749 Katowice
www.temar.pl