Ser Pecorino Romano Ambrosi
Udostępnij na FacebookuSer Pecorino Romano Ambrosi - Jeden z najstarszych włoskich serów. Produkowany z mleka owczego o twardej konsystencji i słonym smaku. Najczęściej stosowany jest w formie tartej jako dodatek do sosów, makaronów i zapiekanek.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 8002503300856
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko owcze termizowane
sól
podpuszczka
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +8°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Adres producenta
Ambrosi S.p.A.
via dei Ponticelli 1, 25014 Castenedolo (Brescia)
Włochy
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1626 kJ/ 392 kcal |
tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18,2 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 26 g |
sól | 5 g |