F.lli Pinna Pecorino Romano DOP Ser włoski z mleka owczego 200 g

Udostępnij na Facebooku

Wyprodukowano z mleka termizowanego.

F.lli Pinna Pecorino Romano DOP Ser włoski z mleka owczego 200 g
  • F.lli Pinna Pecorino Romano DOP Ser włoski z mleka owczego 200 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 8010861003678

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

podpuszczka

sól

MLEKO owcze

Marka

F.lli Pinna

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Pecorino Romano (Chroniona nazwa pochodzenia). Oryginalny włoski ser twardy z mleka owczego

Kontakt

PPH TEMAR Sp. z o.o. sp. k.

Adres kontaktowy

ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice

Opis produktu

Wyprodukowano z mleka termizowanego.

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: +4°C / +6°C

Warunki przechowywania

Min. temp. °C - 4

Maks. temp. °C - 6

Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 209

Szerokość - 105

Głębokość - 34

Kraj

Zapakowano w - Włochy

Kraj pochodzenia - Włochy

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano i pakowano we Włoszech.

Rodzaj opakowania

Typ - Zgrzewane

Adres zwrotny

PPH TEMAR Sp. z o.o. sp. k.
ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice
www.temar.pl

Adres internetowy

www.temar.pl

Adres dystrybutora

PPH TEMAR Sp. z o.o. sp. k.
ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice

Wartości odżywcze

Wartości odżywczena 100 g
Wartość energetyczna1626 kJ/392 kcal
Tłuszcz32 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone18,2 g
Węglowodany0,001 g
- w tym cukry0,001 g
Białko26 g
Sól5 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.