Ser Pirenejski z pieprzem
Udostępnij na FacebookuFrancuski półmiękki ser wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego. Łagodny, mleczny smak sera przełamany jest ostrością zielonego pieprzu. Doskonały na deskę serów jak równie do samodzielnego spożycia.
1 kg
Kod kreskowy: 75858
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko krowie
sól
zielony pieprz
podpuszczka zwierzęca
bakterie fermentacji mlekowej
substancja konserwująca – sorbinian potasu.
Marka
Jansen
Opis produktu
Ser pirenejski z pieprzem oryginalny francuski.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: +2°C do + 8°C
Adres producenta
Onetik,
64240 Macaye,
Francja
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1388 kJ/ 335 kcal |
tłuszcz | 27,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17,9 g |
węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | <0,5 g |
białko | 20,5 g |
sól | 1,7 g |