1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5901005000512
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
podpuszczka mikrobiologiczna
sól spożywcza
kultury bakterii mlekowych
mleko pasteryzowane
stabilizator: chlorek wapnia
Marka
Włoszczowa
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser włoszczowski plasterkowany typu szwajcarskiego. Ser podpuszczkowy, dojrzewający.
Cechy
Najlepszy Produkt - Wybór Konsumentów 2023 złoty medal
źródło wapnia
bez konserwantów
z polskiego mleka
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Znajdź nas na: fb.com/pOSMakujWloszczowy
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +10 ℃
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 195
Głębokość - 16
Szerokość - 131
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300,
fax +48 41 3883327,
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300,
fax +48 41 3883327,
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Oświadczenia żywieniowe
źródło wapnia
Adres kontaktowy
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
+48 41 3883300
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Email kontaktowy
osm@osmwloszczowa.com.pl
Numer fax
+48 41 3883327
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g | % RWS* |
---|---|---|
Energia | 1406 kJ / 338 kcal | 17 % |
Tłuszcz | 26 g | 37 % |
w tym kwasy nasycone | 18 g | 90 % |
Węglowodany | 1,1 g | 0 % |
w tym cukry | 0 g | 0 % |
Białko | 25 g | 50 % |
Sól | 1,5 g | 25 % |
Wapń | 820 mg - 103 %** | |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | ||
**Dzienne referencyjne wartości spożycia wapnia (dla osób dorosłych). |